Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leyton Orient Connemara AFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Haniotis met een sublieme pass. Foran rent richting de bal. Foran schiet op doel. Tullander bokst de bal weg.

7e minuut.
Tullander trapt de bal weg van het doel. May kopt de bal weg. Andresen is nu in balbezit. English rent richting de bal. English draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Constable probeert de bal aan de voet te houden. Haniotis rent richting de bal. Haniotis met een sublieme pass. Foran rent richting de bal. Foran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Norman met een sublieme pass. Falland bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cash. Cash krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cash geeft een lange en hoge pass. Inworp. Falland met een snelle inworp. May is nu in balbezit. May schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cash geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falland met een snelle inworp. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Tillbrant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tillbrant geeft een hoge lob. Drew heeft problemen om de bal te vangen. Foran rent richting de bal. Foran haalt uit met een fantastische trap. Tullander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Haley is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May passt de bal zonder na te denken. English is nu in balbezit. English draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Foran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hederman de bal onder controle te krijgen. Foran is nu in balbezit. Foran draait met de bal, schiet en ... Tullander werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Weigall probeert naar een medespeler te passen. Hyde is nu in balbezit. Hyde passt de bal met de wreef. English is nu in balbezit. English haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bolger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Foran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis passt de bal met de wreef. Drew verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 50%, Connemara AFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Leyton Orient - Connemara AFC 0:0

64e minuut.
Beirne kopt de bal weg. Haniotis rent richting de bal. Foran rent richting de bal. Foran haalt uit met een fantastische trap. Blood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leyton Orient 35%, Connemara AFC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Leyton Orient - Connemara AFC 0:0