Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tawas Sligo Rovers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan onderschept slim de pass. Finucane rent richting de bal. Hancocks is nu in balbezit. Hancocks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - Sligo Rovers 0:1

11e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft een lange en hoge pass. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Curtin niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Palmer met een harde bal richting middenveld. Lean kopt de bal weg. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tawas - Sligo Rovers 1:1

34e minuut.
Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal met de wreef. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks draait met de bal, schiet en ... Donaghey kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Doeltrap. Palmer met een harde bal richting middenveld. Barr kopt de bal weg. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 60%, Sligo Rovers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tawas - Sligo Rovers 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Donegan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finucane. Donegan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donaghey met een snel genomen vrije trap. Kerr controleert de bal met de borst. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tawas - Sligo Rovers 2:1

63e minuut.
Thomas passt de bal in één keer door. Hancocks is nu in balbezit. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancocks schiet op doel. Palmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Barr geeft de bal voor. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams speelt de bal door. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tawas 44%, Sligo Rovers 56%.
tawas - Sligo Rovers 2:1