Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
justice is bekkoning 96 Fc Leyton Orient
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bullett onderschept slim de pass. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran rent richting de bal. Foran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Haniotis is nu in balbezit. Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran passt de bal met de wreef. Haniotis rent richting de bal. Haniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
justice is bekkoning 96 - Fc Leyton Orient 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justice is bekkoning 96 53%, Fc Leyton Orient 47%.
justice is bekkoning 96 - Fc Leyton Orient 0:1

50e minuut.
Hegarty is nu in balbezit. Haniotis onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Brunton ... Strafschop! Haniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haniotis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
justice is bekkoning 96 - Fc Leyton Orient 0:2

53e minuut.
Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. McNamara verovert de bal door een tackle van achteren. McNamara probeert naar een medespeler te passen. Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Forster met een sublieme pass. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips geeft de bal voor. Foran bereikt de bal nog maar net als eerste. Foran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
justice is bekkoning 96 - Fc Leyton Orient 0:3

82e minuut.
Foran is nu in balbezit. Bullett is nu in balbezit. Foran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bullett moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bullett kan niet meer verder spelen. Edwards komt het veld opgelopen. Risk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Andresen de bal. Loughran is nu in balbezit. Loughran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Risk is nu in balbezit. Risk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Phillips de bal onder controle te krijgen. Haniotis is nu in balbezit. Haniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: justice is bekkoning 96 61%, Fc Leyton Orient 39%.
justice is bekkoning 96 - Fc Leyton Orient 0:3