Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peamount UTD A2Z
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Williams met een sublieme pass. Gormley rent richting de bal. Loughran is nu in balbezit. Gormley verovert de bal door een tackle van achteren. Gormley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peamount UTD - A2Z 1:0

8e minuut.
Wilde bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Eastham is nu in balbezit. Purkess rent richting de bal. Purkess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peamount UTD - A2Z 1:1

18e minuut.
Lockerbie geeft een lange en hoge pass. Balogh met een sublieme pass. Daar is Purkess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastham is nu in balbezit. Eastham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gavin rent richting de bal. Gavin passt de bal in één keer door. Gormley is nu in balbezit. Gormley schiet op doel. Loughran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Williams zal de hoekschop nemen. Gormley heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Darby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Eastham heeft problemen om de bal te vangen. Gilchrist rent richting de bal. Gavin met een sublieme pass. Gormley is nu in balbezit. Gormley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peamount UTD 44%, A2Z 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peamount UTD - A2Z 1:1

47e minuut.
Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place passt de bal met de wreef. Devenney met een sublieme pass. Hannon rent richting de bal. Hannon haalt uit met een fantastische trap. Darby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Eastel probeert de bal met de borst te controleren. Yeats is nu in balbezit. Eastel begaat een overtreding. Yeats roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yeats kan niet meer verder spelen. Gavin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Place geeft een lange en hoge pass. Inworp. Williams met een snelle inworp. Gavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peamount UTD - A2Z 2:1

73e minuut.
Wilde geeft een hoge lob. Williams controleert de bal met de borst. Williams passt de bal met de wreef. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gormley is nu in balbezit. Loughran onderschept slim de pass. Loughran probeert naar een medespeler te passen. Gavin is nu in balbezit. Gavin geeft een lange en hoge pass. Schaunig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purkess rent richting de bal. Purkess haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peamount UTD - A2Z 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peamount UTD 47%, A2Z 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peamount UTD - A2Z 2:2

A2Z