Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Santander Jump Collins FC
niou Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 13.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Júnior rent richting de bal. Gracie verovert de bal door een tackle van achteren. Gracie passt de bal met de wreef. Picoli heeft problemen om de bal te vangen. Picoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Santander 27%, Jump Collins FC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grêmio Santander - Jump Collins FC 0:0

47e minuut.
Pássaro is nu in balbezit. Canhotinha verovert de bal door een tackle van achteren. Canhotinha passt de bal zonder na te denken. Picoli is nu in balbezit. Picoli schiet op doel. Cocato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 1:0

52e minuut.
Canhotinha kopt de bal weg. Picoli is nu in balbezit. Picoli passt de bal zonder na te denken. Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Júnior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raquítico onderschept slim de pass. Raquítico geeft een lange en hoge pass. Júnior rent richting de bal. Júnior schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 2:0

55e minuut.
Mineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu speelt de bal door. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 3:0

57e minuut.
Raquítico passt de bal in één keer door. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Picoli de bal. Picoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 4:0

59e minuut.
Raquítico passt de bal zonder na te denken. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal met de wreef. Picoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picoli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Raquítico verovert de bal door een tackle van achteren. Raquítico speelt de bal door. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Picoli rent richting de bal. Picoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 5:0

69e minuut.
Bernandes is nu in balbezit. Bernandes geeft de bal voor. Vitorino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Júnior is nu in balbezit. Júnior schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brasão heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Santander - Jump Collins FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Santander 7%, Jump Collins FC 93%.
Grêmio Santander - Jump Collins FC 6:0