Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuiabá Futebol Arte Demolition Boys FC
Normal Tactiek Compacto
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten good
poor Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Lo Ritto met de inworp. Gigante do Norte is nu in balbezit. Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Giamalis geeft een lange en hoge pass. Daar is do Rio de Janeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dachs rent richting de bal. Dachs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:1

7e minuut.
do Rio de Janeiro is nu in balbezit. Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür passt de bal met de wreef. Dachs rent richting de bal. Dachs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:2

10e minuut.
Stevanelli is nu in balbezit. Vilela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt da Silva Vieira de bal. Dachs rent richting de bal. Dachs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gigante do Norte rent richting de bal. Soyugür bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür passt de bal in één keer door. Dachs is nu in balbezit. Dachs draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:3

14e minuut.
Horta is nu in balbezit. Soja onderschept slim de pass. Soja geeft een lange en hoge pass. Soyugür krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dachs de bal. Dachs haalt uit met een fantastische trap. Sato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:4

19e minuut.
Lo Ritto probeert naar een medespeler te passen. Dachs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachs haalt uit met een fantastische trap. Sato probeert wanhopig de bal te grijpen. Silveira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Katić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dachs kopt de bal weg. Sato bokst de bal weg.

37e minuut.
Goodrich probeert naar een medespeler te passen. Bucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giamalis. Giamalis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lo Ritto kopt de bal weg. Daar is do Rio de Janeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:5

44e minuut.
Katić is nu in balbezit. Katić geeft een lange en hoge pass. Daar is do Rio de Janeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyugür is nu in balbezit. Soyugür schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuiabá Futebol Arte 76%, Demolition Boys FC 24%.
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:5

47e minuut.
da Silva Vieira is nu in balbezit. Katić onderschept slim de pass. Katić passt de bal in één keer door. Dachs is nu in balbezit. Dachs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bucci is nu in balbezit. Katić verovert de bal door een tackle van achteren. Katić passt de bal zonder na te denken. Giamalis is nu in balbezit. Giamalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:6

55e minuut.
do Rio de Janeiro geeft een hoge lob. Soyugür probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lo Ritto geeft een lange en hoge pass. Soyugür rent richting de bal. Soyugür draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Soja rent richting de bal. Soja passt de bal in één keer door. Adão is nu in balbezit. Soyugür verovert de bal door een tackle van achteren. Soyugür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
da Silva Vieira is nu in balbezit. da Silva Vieira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katić met de inworp. Giamalis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Katić geeft een hoge lob. Adão is nu in balbezit. Soyugür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soyugür krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Giamalis heeft problemen om de bal te vangen. Bucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamalis begaat een overtreding. Giamalis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Bucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lo Ritto de bal. Meneguello is nu in balbezit. Meneguello schiet op doel. Vieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gigante do Norte is nu in balbezit. Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür speelt de bal door. Dachs is nu in balbezit. Dachs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Adão bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür met een sublieme pass. Dachs is nu in balbezit. Dachs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Ritto verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Ritto probeert naar een medespeler te passen. Dachs is nu in balbezit. Dachs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:7

77e minuut.
Katić probeert naar een medespeler te passen. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyugür verovert de bal door een tackle van achteren. Dachs rent richting de bal. Dachs haalt uit met een fantastische trap. Sato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:8

80e minuut.
Soyugür onderschept slim de pass. Soyugür speelt de bal door. Dachs is nu in balbezit. Dachs draait met de bal, schiet en ... Silveira probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuiabá Futebol Arte 75%, Demolition Boys FC 25%.
Cuiabá Futebol Arte - Demolition Boys FC 0:8