Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sitio City BARUERI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. do Rio Grande do Sul verovert de bal door een tackle van achteren. Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bom haalt uit met een fantastische trap. Torres Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rúbio rent richting de bal. Bom onderschept slim de pass. do Rio Grande do Sul rent richting de bal. do Rio Grande do Sul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sitio City - BARUERI 1:0

14e minuut.
Rabello verovert de bal door een tackle van achteren. Rabello met een sublieme pass. Daar is Serafim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bom is nu in balbezit. Bom speelt de bal door. do Rio Grande do Sul bereikt de bal nog maar net als eerste. do Rio Grande do Sul schiet op doel. Coelho Rocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
do Amazonas is nu in balbezit. Pardilha rent richting de bal. Pardilha passt de bal zonder na te denken. Bom rent richting de bal. Bom schiet op doel. Torres Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zulu probeert naar een medespeler te passen. Rabello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beterraba. Rabello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rúbio met een snel genomen vrije trap. Rempel kopt de bal weg. Zulu rent richting de bal. Zulu haalt uit met een fantastische trap. Floriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
do Rio Grande do Sul is nu in balbezit. Pardilha onderschept slim de pass. Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bom schiet op doel. Torres Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sitio City - BARUERI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sitio City 49%, BARUERI 51%.
Sitio City - BARUERI 2:0

46e minuut.
Pardilha speelt de bal door. Barbosa met een sublieme pass. Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sitio City - BARUERI 3:0

56e minuut.
Ledger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledger met een sublieme pass. Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello haalt uit met een fantastische trap. Rempel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sitio City - BARUERI 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sitio City 51%, BARUERI 49%.
Sitio City - BARUERI 3:1