Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarro F.C. EFE RM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rossa met de inworp. Odin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabre. Fabre krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Falcão rent richting de bal. Porto onderschept slim de pass. Porto speelt de bal door. Rauber rent richting de bal. Rauber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Rauber rent richting de bal. Rauber passt de bal in één keer door. Clausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausi geeft een lange en hoge pass. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Fabre rent richting de bal. Fabre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zanella de bal. Massote rent richting de bal. Massote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - EFE RM 1:0

37e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Fabre passt de bal in één keer door. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote draait met de bal, schiet en ... Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - EFE RM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 62%, EFE RM 38%.
Sarro F.C. - EFE RM 2:0

48e minuut.
Morales geeft de bal voor. Inworp. Ameli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rauber rent richting de bal. Rauber passt de bal zonder na te denken. da Gafieira rent richting de bal. Clausi verovert de bal door een tackle van achteren. Clausi geeft een hoge lob. Operário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leivas kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Clausi met een snelle inworp. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. França tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. França krijgt een gele kaart. Porto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Sacramento speelt de bal door. Fabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre passt de bal zonder na te denken. Daar is Massote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massote schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - EFE RM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 47%, EFE RM 53%.
Sarro F.C. - EFE RM 3:0