Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dourados Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Petović onderschept slim de pass. Petović speelt de bal door. Soares Siqueira rent richting de bal. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kłósek kopt de bal weg. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaczmarski met een snelle inworp. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Tornado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:1

12e minuut.
Mulambo met een snelle inworp. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek onderschept slim de pass. Kłósek passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:2

17e minuut.
Ribeiro kan de bal niet met de borst controleren. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. de Ipanema kopt de bal weg. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:3

24e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek speelt de bal door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:4

25e minuut.
Szczerbaniuk met een snelle inworp. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Tornado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Kłósek passt de bal zonder na te denken. Daar is Petović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:5

35e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk onderschept slim de pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbaniuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:6

38e minuut.
Kłósek met een sublieme pass. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema geeft de bal voor. Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canavaro de bal. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tiutiu speelt de bal door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:7

43e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Petović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caovila de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:8

45e minuut.
Szczerbaniuk passt de bal met de wreef. Petović probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema speelt de bal door. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 80%, Laranjeiras 20%.
Dourados - Laranjeiras 0:8

49e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:9

52e minuut.
de Ipanema passt de bal in één keer door. Petović rent richting de bal. Petović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ribeiro de bal onder controle te krijgen. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:10

53e minuut.
Belasco geeft de bal voor. Speriatu kopt de bal weg. Caovila probeert de bal aan de voet te houden. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Soares Siqueira geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk rent richting de bal. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović onderschept slim de pass. Petović met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Petović rent richting de bal. Petović geeft de bal voor. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:11

58e minuut.
Klungelig pakt Speriatu de bal. Miari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Petović zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Petović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Mulambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu geeft een hoge lob. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een hoge lob. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pesce probeert naar een medespeler te passen. Caovila bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu schiet op doel. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:12

70e minuut.
Pesce geeft een lange en hoge pass. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kłósek met een sublieme pass. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:13

75e minuut.
Miari probeert de bal met de borst te controleren. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Feltrim heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:14

84e minuut.
Szczerbaniuk geeft een lange en hoge pass. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:15

87e minuut.
Pesce onderschept slim de pass. Pesce geeft een hoge lob. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:16

88e minuut.
Belasco geeft een hoge lob. Feltrim controleert de bal met de borst. Inworp. Szczerbaniuk met de inworp. Kłósek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Laranjeiras 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 81%, Laranjeiras 19%.
Dourados - Laranjeiras 0:17