Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras Dourados
352t Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Ivansuc met een sublieme pass. Steffenhagen speelt de bal door. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 1:0

8e minuut.
Kłósek passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal in één keer door. Barradão is nu in balbezit. Barradão draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 2:0

12e minuut.
Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś passt de bal met de wreef. Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Barradão rent richting de bal. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Tornado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 3:0

14e minuut.
Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Begala bereikt de bal nog maar net als eerste. Begala geeft een hoge lob. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Ribeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś speelt de bal door. Barradão is nu in balbezit. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barradão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira da Fonseca komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pereira da Fonseca kopt de bal weg. Pereira da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc met een sublieme pass. Pereira da Fonseca rent richting de bal. Pereira da Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pereira da Fonseca is nu in balbezit. Pereira da Fonseca draait met de bal, schiet en ... Kłósek kopt de bal weg. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 4:0

28e minuut.
Errea geeft de bal voor. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek passt de bal zonder na te denken. Pereira da Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Pereira da Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ivansuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Soares Siqueira de bal. Palmeiras rent richting de bal. Ivansuc onderschept slim de pass. Ivansuc geeft een hoge lob. Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Inworp. Kłósek met een snelle inworp. Ivansuc geeft een lange en hoge pass. Steffenhagen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 5:0

42e minuut.
Palmeiras speelt de bal door. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc passt de bal met de wreef. Pereira da Fonseca is nu in balbezit. Pereira da Fonseca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Ivansuc kopt de bal weg. Pereira da Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 25%, Dourados 75%.
Laranjeiras - Dourados 5:0

48e minuut.
Kijoś passt de bal in één keer door. Miari rent richting de bal. Miari passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 6:0

55e minuut.
Tiutiu geeft de bal voor. Pereira da Fonseca is nu in balbezit. Ivansuc rent richting de bal. Pereira da Fonseca rent richting de bal. Pereira da Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Kijoś rent richting de bal. Kijoś passt de bal zonder na te denken. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 7:0

70e minuut.
Soares Siqueira kopt de bal weg. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ivansuc de bal. Pereira da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira da Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 8:0

72e minuut.
Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 9:0

74e minuut.
Perez met een sublieme pass. Pereira da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro is nu in balbezit. Pereira da Fonseca onderschept slim de pass. Pereira da Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Steffenhagen met de inworp. Kijoś rent richting de bal. Kijoś speelt de bal door. Pereira da Fonseca rent richting de bal. Pereira da Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Soares Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira da Fonseca onderschept slim de pass. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Dourados 10:0

81e minuut.
Pereira da Fonseca is nu in balbezit. Pereira da Fonseca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Soares Siqueira de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłósek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kłósek kopt de bal weg. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Palmeiras rent richting de bal. Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Caovila is nu in balbezit. Caovila geeft een hoge lob. Begala kopt de bal weg. Steffenhagen rent richting de bal. Steffenhagen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 16%, Dourados 84%.
Laranjeiras - Dourados 10:0