Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holypoint FC CRUZEIR FC 2021
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Soriano rent richting de bal. Floriano verovert de bal door een tackle van achteren. Dutra onderschept slim de pass. Soriano is nu in balbezit. Soriano schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Floriano verovert de bal door een tackle van achteren. Floriano geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cascavel de bal onder controle te krijgen. Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opalinha trapt de bal weg. Tomate kopt de bal weg. Cascavel rent richting de bal. Cascavel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oxfor rent richting de bal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascavel begaat een overtreding. Cascavel krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Alfafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuxi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macuxi krijgt een gele kaart. Novais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novais zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - CRUZEIR FC 2021 0:1

36e minuut.
Macuxi is nu in balbezit. Macuxi speelt de bal door. Oxfor rent richting de bal. Cascavel rent richting de bal. Cascavel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 56%, CRUZEIR FC 2021 44%.
Holypoint FC - CRUZEIR FC 2021 0:1

48e minuut.
Macuxi geeft een hoge lob. Tomate rent richting de bal. Xereu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xereu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dutra is nu in balbezit. Dutra probeert naar een medespeler te passen. Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriano verovert de bal door een tackle van achteren. Soriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Macuxi trapt de bal weg van het doel. Tortinho rent richting de bal. Tortinho speelt de bal door. Soriano rent richting de bal. Soriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Clausi geeft een hoge lob. Cascavel probeert de bal aan de voet te houden. Novais bereikt de bal nog maar net als eerste. Novais draait met de bal, schiet en ... Opalinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holypoint FC - CRUZEIR FC 2021 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holypoint FC 36%, CRUZEIR FC 2021 64%.
Holypoint FC - CRUZEIR FC 2021 0:2