Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EFE RM A D Rio da Prata
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Matador speelt de bal door. Tercariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meira de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
da Batera verovert de bal door een tackle van achteren. da Batera passt de bal met de wreef. Matador is nu in balbezit. Matador schiet op doel. Barra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - A D Rio da Prata 0:1

19e minuut.
Bigorna met de inworp. Bola Murcha rent richting de bal. Bola Murcha geeft de bal voor. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matador probeert naar een medespeler te passen. Zanella rent richting de bal. Arantes onderschept slim de pass. Arantes schiet op doel. Barra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bola Murcha met een snelle inworp. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador haalt uit met een fantastische trap. Zanella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bola Murcha neemt de hoekschop. Arantes springt en kopt de bal. Matador krijgt zijn hoofd ertegen. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Porto speelt de bal door. Bola Murcha rent richting de bal. Rossa maakt een afschuwelijke overtreding. Rossa krijgt een gele kaart. Bola Murcha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mangabeira met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tercariol de bal. Arantes is nu in balbezit. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Odin rent richting de bal. Odin passt de bal in één keer door. Rauber rent richting de bal. Rauber haalt uit met een fantastische trap. Aquino probeert de bal aan de voet te houden. Vargas Pellota bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Oliver de bal onder controle te krijgen. Vargas Pellota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 53%, A D Rio da Prata 47%.
EFE RM - A D Rio da Prata 0:1

46e minuut.
Matador speelt de bal door. Daar is Arantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes passt de bal in één keer door. Amassado is nu in balbezit. Amassado haalt uit met een fantastische trap. Barra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bigorna met een snelle inworp. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira speelt de bal door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EFE RM - A D Rio da Prata 0:2

64e minuut.
Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Matador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clausi met een snelle inworp. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Mangabeira de bal. Matador bereikt de bal nog maar net als eerste. Odin met een sublieme pass. Amassado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amassado speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EFE RM 56%, A D Rio da Prata 44%.
EFE RM - A D Rio da Prata 0:2