Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dourados Nenhum de nós
Normal Tactiek edu 6
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Drybczewski rent richting de bal. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot geeft een hoge lob. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:1

5e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Feltrim de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pişcot neemt de hoekschop. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:2

9e minuut.
Pişcot met een sublieme pass. Giavarini rent richting de bal. Pişcot geeft de bal voor. Daar is Nahksepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahksepp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tomala kopt de bal weg. Klungelig pakt Caovila de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:3

15e minuut.
Soares Siqueira met een harde bal richting middenveld. Ültan is nu in balbezit. Ültan passt de bal in één keer door. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nahksepp geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Tomala speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:4

17e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro met een sublieme pass. Feltrim is nu in balbezit. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomala zal de hoekschop nemen. Drybczewski is nu in balbezit. Nahksepp is nu in balbezit. Pişcot rent richting de bal. Pişcot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Pişcot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soares Siqueira de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala geeft een hoge lob. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski heeft problemen om de bal te vangen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floriańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:5

24e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nahksepp kopt de bal weg. Tomala is nu in balbezit. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. Tornado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:6

26e minuut.
Ipatingão speelt de bal door. Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski onderschept slim de pass. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Nahksepp passt de bal met de wreef. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Tornado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:7

33e minuut.
Nahksepp geeft de bal voor. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot geeft de bal voor. Tomala springt en kopt de bal. Soares Siqueira heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pişcot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:8

36e minuut.
Sotero rent richting de bal. Inworp. Sotero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski passt de bal met de wreef. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nahksepp met een sublieme pass. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Drybczewski probeert naar een medespeler te passen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala met een sublieme pass. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 87%, Nenhum de nós 13%.
Dourados - Nenhum de nós 0:9

49e minuut.
Giavarini speelt de bal door. Klungelig pakt Ültan de bal. Ültan passt de bal in één keer door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:10

52e minuut.
Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala is nu in balbezit. Tomala speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nahksepp onderschept slim de pass. Nahksepp passt de bal met de wreef. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:11

55e minuut.
Soares Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nahksepp is nu in balbezit. Nahksepp haalt uit met een fantastische trap. Tornado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:12

59e minuut.
Giavarini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soares Siqueira de bal. Drybczewski rent richting de bal. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala rent richting de bal. Tomala probeert naar een medespeler te passen. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:13

65e minuut.
Miari rent richting de bal. Ültan rent richting de bal. Ültan met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ribeiro probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Zabal is nu in balbezit. Pérez Zabal speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. Inworp. Floriańczyk met een snelle inworp. Tomala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nahksepp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribeiro. Nahksepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nahksepp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Soares Siqueira de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soares Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Tornado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Tornado met een harde bal richting middenveld. Pişcot kopt de bal weg. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Feltrim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pişcot. Pişcot krijgt een gele kaart. Feltrim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Feltrim kan niet meer verder spelen. Palmeiras komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ültan passt de bal zonder na te denken. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:14

87e minuut.
Miari geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Tomala is nu in balbezit. Tomala geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dourados - Nenhum de nós 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dourados 84%, Nenhum de nós 16%.
Dourados - Nenhum de nós 0:15