Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarro F.C. Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 43.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Haunsschmid verovert de bal door een tackle van achteren. Haunsschmid speelt de bal door. Kaczmarski met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema geeft een hoge lob. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:1

18e minuut.
da Gafieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz begaat een overtreding. da Gafieira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. França zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Massote maakt een snoekduik en kopt de bal. Pereira da Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Morales rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:2

24e minuut.
Haunsschmid passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu passt de bal zonder na te denken. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:3

25e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:4

33e minuut.
Elisiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisiário geeft een hoge lob. Culpi rent richting de bal. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski schiet op doel. Operário bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:5

36e minuut.
Pesce passt de bal zonder na te denken. Petović met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Klungelig pakt de Ipanema de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Ipanema geeft een lange en hoge pass. Operário probeert naar een medespeler te passen. Pesce kopt de bal weg. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft de bal voor. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Speriatu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:6

42e minuut.
Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 66%, Laranjeiras 34%.
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:6

48e minuut.
Haunsschmid rent richting de bal. Haunsschmid speelt de bal door. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:7

53e minuut.
Alito rent richting de bal. Haunsschmid onderschept slim de pass. Haunsschmid geeft de bal voor. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:8

58e minuut.
Doeltrap. Operário met een harde bal richting middenveld. Petović kopt de bal weg. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:9

60e minuut.
Haunsschmid passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alito de bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:10

66e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. Leivas is nu in balbezit. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:11

68e minuut.
Petović speelt de bal door. Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Operário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:12

78e minuut.
Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leivas kopt de bal weg. Klungelig pakt Petović de bal. Petović met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kaczmarski kopt de bal weg. Daar is Leivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Operário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Petović onderschept slim de pass. Petović passt de bal in één keer door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:13

90e minuut.
Kaczmarski met een snelle inworp. de Ipanema geeft de bal voor. Alito rent richting de bal. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu schiet op doel. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 86%, Laranjeiras 14%.
Sarro F.C. - Laranjeiras 0:14