Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarro F.C. A D Rio da Prata
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fabre met een sublieme pass. Massote heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matador. Matador krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bigorna is nu in balbezit. Bigorna met een sublieme pass. Bola Murcha met een sublieme pass. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
da Batera geeft de bal voor. Bola Murcha probeert de bal aan de voet te houden. Bola Murcha geeft een lange en hoge pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel. Operário bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarro F.C. - A D Rio da Prata 0:1

37e minuut.
Alito rent richting de bal. Alito passt de bal zonder na te denken. Morales rent richting de bal. Arantes onderschept slim de pass. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Bigorna de bal. Sacramento is nu in balbezit. Bigorna maakt een afschuwelijke overtreding. Bigorna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 60%, A D Rio da Prata 40%.
Sarro F.C. - A D Rio da Prata 0:1

47e minuut.
Arantes passt de bal zonder na te denken. Amassado bereikt de bal nog maar net als eerste. França begaat een overtreding. França krijgt een gele kaart. Amassado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amassado kan niet meer verder spelen. Melo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Matador is nu in balbezit. Met opzet legt Culpi zijn tegenspeler op de grond. Matador raakt geblesseerd tijdens het duel. Mangabeira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Elisiário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Elisiário is nu in balbezit. Elisiário geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sacramento de bal onder controle te krijgen. Matador rent richting de bal. Matador haalt uit met een fantastische trap. Operário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarro F.C. 59%, A D Rio da Prata 41%.
Sarro F.C. - A D Rio da Prata 0:1