Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRUZEIR FC 2021 Laranjeiras
Normal Tactiek 352t
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Tortinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opalinha komt het veld opgelopen.

5e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Steffenhagen is nu in balbezit. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Petović speelt de bal door. Caroço rent richting de bal. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu schiet op doel. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:1

8e minuut.
Kłósek is nu in balbezit. Kłósek passt de bal met de wreef. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:2

10e minuut.
Opalinha rent richting de bal. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kłósek met een sublieme pass. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Petović rent richting de bal. Petović passt de bal zonder na te denken. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Petović passt de bal zonder na te denken. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Steffenhagen met een sublieme pass. Tiutiu speelt de bal door. Kłósek rent richting de bal. Kłósek passt de bal in één keer door. de Ipanema geeft de bal voor. Sargento bokst de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Steffenhagen de bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu met een sublieme pass. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:4

25e minuut.
Novais rent richting de bal. Pesce verovert de bal door een tackle van achteren. Pesce met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Caroço geeft een hoge lob. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Szczerbaniuk passt de bal in één keer door. Kłósek heeft problemen om de bal te vangen. Kłósek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:5

32e minuut.
Belasco speelt de bal door. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:6

43e minuut.
Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal zonder na te denken. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:7

45e minuut.
Szczerbaniuk met de inworp. Petović met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 77%, Laranjeiras 23%.
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:8

47e minuut.
Petović speelt de bal door. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Szczerbaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek geeft de bal voor. Daar is Floriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:9

55e minuut.
Tomate is nu in balbezit. Steffenhagen onderschept slim de pass. Petović speelt de bal door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu speelt de bal door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Steffenhagen onderschept slim de pass. Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sargento trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steffenhagen met de inworp. Petović is nu in balbezit. Petović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Petović met een sublieme pass. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema met een sublieme pass. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Steffenhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Steffenhagen met een sublieme pass. Tomate is nu in balbezit. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:10

68e minuut.
Pesce passt de bal met de wreef. Szczerbaniuk is nu in balbezit. Szczerbaniuk passt de bal met de wreef. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:11

72e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sargento met een sublieme pass. Pesce kopt de bal weg. Torrens heeft problemen om de bal te vangen. Kłósek rent richting de bal. Kłósek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:12

75e minuut.
Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sargento trapt de bal weg. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu schiet op doel. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:13

78e minuut.
Torrens bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caroço de bal. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Couto de bal. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:14

85e minuut.
Steffenhagen geeft de bal voor. Kłósek kopt de bal weg. Klungelig pakt Caroço de bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:15

88e minuut.
Tomate geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pesce de bal onder controle te krijgen. Pesce probeert naar een medespeler te passen. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:16

90e minuut.
Kłósek met een snelle inworp. Opalinha rent richting de bal. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović geeft de bal voor. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIR FC 2021 82%, Laranjeiras 18%.
CRUZEIR FC 2021 - Laranjeiras 0:17