Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras CRUZEIR FC 2021
352t Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.9
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Kijoś de bal. Petović probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 1:0

3e minuut.
Torrens onderschept slim de pass. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarski passt de bal in één keer door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pesce is nu in balbezit. Pesce passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Petović de bal onder controle te krijgen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kijoś passt de bal zonder na te denken. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 2:0

20e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal in één keer door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. Couto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Kijoś kopt de bal weg. Klungelig pakt Floriano de bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 3:0

27e minuut.
Pesce probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Petović onderschept slim de pass. Petović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Couto de bal. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Sargento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 4:0

37e minuut.
Tomate geeft de bal voor. Inworp. de Ipanema met de inworp. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
de Ipanema passt de bal in één keer door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Novais kopt de bal weg. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kaczmarski de bal. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 24%, CRUZEIR FC 2021 76%.
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 5:0

51e minuut.
Kaczmarski geeft een hoge lob. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu schiet op doel. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Couto de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaczmarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kijoś maakt een snoekduik en kopt de bal. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 6:0

57e minuut.
Petović is nu in balbezit. Petović passt de bal zonder na te denken. Couto heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema geeft de bal voor. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 7:0

66e minuut.
Tomate geeft een lange en hoge pass. Torrens controleert de bal met de borst. Tortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 8:0

68e minuut.
Kaczmarski met een sublieme pass. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 9:0

71e minuut.
de Ipanema met een sublieme pass. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 10:0

73e minuut.
Kijoś speelt de bal door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu passt de bal in één keer door. Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 11:0

76e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema passt de bal met de wreef. Petović probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Caroço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sargento met een harde bal richting middenveld. de Ipanema met een sublieme pass. Klungelig pakt Caroço de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 12:0

85e minuut.
Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski met een sublieme pass. Kijoś speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Couto trapt de bal weg. de Ipanema kopt de bal weg. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Sargento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 13:0

90e minuut.
Kaczmarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petović probeert naar een medespeler te passen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Sargento werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 11%, CRUZEIR FC 2021 89%.
Laranjeiras - CRUZEIR FC 2021 13:0