Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nenhum de nós CRUZEIR FC 2021
edu 6 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
7 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Ozera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomala met een sublieme pass. Daar is Drybczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 1:0

6e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caroço de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 2:0

9e minuut.
Daar is Floriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala is nu in balbezit. Tomala geeft een hoge lob. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 3:0

11e minuut.
Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Floriańczyk kopt de bal weg. Couto controleert de bal met de borst. Nahksepp geeft de bal voor. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pişcot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomala de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Giavarini kopt de bal weg. Daar is Torrens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ültan met een sublieme pass. Floriańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Floriańczyk met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Opalinha rent richting de bal. Pişcot verovert de bal door een tackle van achteren. Pişcot geeft de bal voor. Drybczewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 4:0

21e minuut.
Ültan probeert naar een medespeler te passen. Nahksepp heeft problemen om de bal te vangen. Nahksepp speelt de bal door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tomate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft de bal voor. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cascavel de bal onder controle te krijgen. Ozera geeft een hoge lob. Drybczewski springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Couto rent richting de bal. Couto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pişcot met de inworp. Nahksepp geeft de bal voor. Sargento bokst de bal weg.

29e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp speelt de bal door. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 5:0

31e minuut.
Couto probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Zabal geeft de bal voor. Pişcot kopt de bal weg. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 6:0

32e minuut.
Ozera rent richting de bal. Ozera passt de bal zonder na te denken. Caroço rent richting de bal. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pişcot de bal. Pişcot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 7:0

34e minuut.
Ozera probeert naar een medespeler te passen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 8:0

37e minuut.
Caroço is nu in balbezit. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala passt de bal zonder na te denken. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 9:0

38e minuut.
Tomate is nu in balbezit. Drybczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pişcot de bal onder controle te krijgen. Pişcot haalt uit met een fantastische trap. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 10:0

42e minuut.
Inworp. Torrens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clausi geeft een hoge lob. Drybczewski is nu in balbezit. Pişcot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 23%, CRUZEIR FC 2021 77%.
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 10:0

46e minuut.
Daar is Novais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala onderschept slim de pass. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Opalinha kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavarini met de inworp. Daar is Pişcot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Giavarini onderschept slim de pass. Giavarini geeft een lange en hoge pass. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ... Sargento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 11:0

58e minuut.
Tomate bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ... Sargento bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ozera neemt de hoekschop. Sargento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pişcot is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 12:0

63e minuut.
Ozera met de inworp. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. Sargento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 13:0

65e minuut.
Ozera met de inworp. Tomala met een sublieme pass. Drybczewski is nu in balbezit. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Sargento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 14:0

69e minuut.
Nahksepp rent richting de bal. Floriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp verovert de bal door een tackle van achteren. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pişcot is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 15:0

79e minuut.
Opalinha rent richting de bal. Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan geeft een hoge lob. Drybczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drybczewski draait met de bal, schiet en ... Sargento bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 16:0

82e minuut.
Ültan passt de bal in één keer door. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk speelt de bal door. Drybczewski rent richting de bal. Drybczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ültan is nu in balbezit. Ure is nu in balbezit. Ure met een sublieme pass. Nahksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahksepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Couto geeft de bal voor. Inworp. Pişcot met een snelle inworp. Nahksepp rent richting de bal. Nahksepp geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nenhum de nós 18%, CRUZEIR FC 2021 82%.
Nenhum de nós - CRUZEIR FC 2021 16:0