Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras EFE RM
352t Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kaczmarski passt de bal in één keer door. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 1:0

18e minuut.
Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Speriatu is nu in balbezit. Meira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Speriatu raakt geblesseerd tijdens het duel. Speriatu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 2:0

20e minuut.
Pesce speelt de bal door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 3:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steffenhagen met een snelle inworp. Brasil is nu in balbezit. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 4:0

24e minuut.
Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 5:0

28e minuut.
Porto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 6:0

30e minuut.
Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen geeft een lange en hoge pass. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel. Barra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 7:0

40e minuut.
Porto kopt de bal weg. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft de bal voor. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 26%, EFE RM 74%.
Laranjeiras - EFE RM 8:0

47e minuut.
Odin rent richting de bal. Petović onderschept slim de pass. Petović speelt de bal door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 9:0

50e minuut.
Pesce verovert de bal door een tackle van achteren. Pesce met een sublieme pass. Petović heeft problemen om de bal te vangen. Petović geeft een lange en hoge pass. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Clausi kopt de bal weg. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk geeft een lange en hoge pass. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 10:0

55e minuut.
Szczerbaniuk speelt de bal door. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft een hoge lob. Speriatu springt en kopt de bal. Barra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 11:0

57e minuut.
de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 12:0

58e minuut.
Meira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steffenhagen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Steffenhagen passt de bal met de wreef. Daar is de Ipanema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Ipanema geeft de bal voor. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 13:0

65e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Speriatu de bal onder controle te krijgen. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... Speriatu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Kaczmarski geeft een hoge lob. Speriatu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barra trapt de bal weg. Kaczmarski kopt de bal weg. Daar is Odin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Speriatu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 14:0

80e minuut.
de Ipanema passt de bal met de wreef. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meira de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaczmarski zal de hoekschop nemen. Barra bokst de bal weg.

82e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Steffenhagen kopt de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 15:0

85e minuut.
Barra met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kaczmarski de bal. Kaczmarski passt de bal zonder na te denken. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema geeft een hoge lob. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - EFE RM 16:0

88e minuut.
Petović met een sublieme pass. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen passt de bal met de wreef. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 19%, EFE RM 81%.
Laranjeiras - EFE RM 16:0