Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Expressinho F.C Paulo Cezar Pinto
Normal Tactiek one
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Pituaçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pituaçu passt de bal zonder na te denken. Algoz Mostarda rent richting de bal. Algoz Mostarda schiet op doel. Palascar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:1

19e minuut.
Pingo passt de bal in één keer door. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltner krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Doeltrap. Palascar trapt de bal weg. de Assis heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:2

30e minuut.
Maltner speelt de bal door. Accioly rent richting de bal. Caçapava verovert de bal door een tackle van achteren. Caçapava geeft een lange en hoge pass. Granjeiro onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Caçapava de bal. Caçapava haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Siakam de bal. Algoz Mostarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Algoz Mostarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:3

41e minuut.
Pituaçu is nu in balbezit. Accioly verovert de bal door een tackle van achteren. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Escadinha is nu in balbezit. Escadinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 54%, Paulo Cezar Pinto 46%.
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:3

50e minuut.
Siakam speelt de bal door. Bol Bol is nu in balbezit. Siakam begaat een overtreding. Siakam krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Granjeiro kan de bal niet met de borst controleren. Granjeiro geeft de bal voor. Algoz Mostarda is nu in balbezit. Algoz Mostarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:4

55e minuut.
Amado is nu in balbezit. Amado geeft de bal voor. Siakam kopt de bal weg. Carapreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapreta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sátila rent richting de bal. Algoz Mostarda rent richting de bal. Sátila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Algoz Mostarda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maltner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palascar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Padaratz verovert de bal door een tackle van achteren. Bol Bol onderschept slim de pass. Bol Bol probeert naar een medespeler te passen. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Carapreta heeft problemen om de bal te vangen. Duarte Oliveira rent richting de bal. Carapreta begaat een overtreding. Duarte Oliveira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Duarte Oliveira kan niet meer verder spelen. Perna Bamba komt het veld opgelopen.

81e minuut.
de Assis rent richting de bal. Perna Bamba rent richting de bal. de Assis is nu in balbezit. Perna Bamba verovert de bal door een tackle van achteren. Perna Bamba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cardoso Filho passt de bal in één keer door. Maltner is nu in balbezit. Maltner passt de bal met de wreef. Caçapava rent richting de bal. Caçapava draait met de bal, schiet en ... Palascar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 52%, Paulo Cezar Pinto 48%.
Expressinho F.C - Paulo Cezar Pinto 0:4