Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Expressinho F.C FlamengoCRF7617
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Pieropan verovert de bal door een tackle van achteren. Pieropan geeft een hoge lob. Pingo probeert de bal aan de voet te houden. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
de Assis heeft problemen om de bal te vangen. Pessi is nu in balbezit. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer rent richting de bal. Meyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Roiz is nu in balbezit. Roiz geeft de bal voor. Daar is Accioly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi rent richting de bal. Pessi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - FlamengoCRF7617 0:1

38e minuut.
Inworp. Almeida met een snelle inworp. Meyer heeft problemen om de bal te vangen. Meyer schiet op doel. de Assis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 58%, FlamengoCRF7617 42%.
Expressinho F.C - FlamengoCRF7617 0:1

52e minuut.
Granjeiro rent richting de bal. Granjeiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meyer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vanzolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boa Morte met een sublieme pass. Pessi rent richting de bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho F.C - FlamengoCRF7617 0:2

56e minuut.
Almeida speelt de bal door. Siakam heeft problemen om de bal te vangen. Meyer verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Accioly geeft een lange en hoge pass. Inworp. Almeida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meyer rent richting de bal. Meyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Boa Morte passt de bal in één keer door. Accioly is nu in balbezit. de Assis is nu in balbezit. Meyer verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pieropan geeft de bal voor. Pingo kopt de bal weg. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho F.C 73%, FlamengoCRF7617 27%.
Expressinho F.C - FlamengoCRF7617 0:2