Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMCFC Sarapui FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti geeft een hoge lob. Valença probeert de bal met de borst te controleren. Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - Sarapui FC 1:0

12e minuut.
Boaventura is nu in balbezit. Simionatto onderschept slim de pass. Simionatto passt de bal met de wreef. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Simionatto verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli is nu in balbezit. Perna Bamba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanovelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanovelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RMCFC - Sarapui FC 1:1

23e minuut.
Parreira probeert de bal met de borst te controleren. Parreira passt de bal in één keer door. Bernardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capetinha de bal. Capetinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Borsato rent richting de bal. Borsato met een sublieme pass. Rainato heeft problemen om de bal te vangen. Borsato verovert de bal door een tackle van achteren. Borsato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malícia speelt de bal door. Rosa rent richting de bal. Met opzet legt Zanovelli zijn tegenspeler op de grond. Zanovelli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Zanovelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanovelli met een sublieme pass. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti schiet op doel. da Branquinha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rainato probeert naar een medespeler te passen. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borsato. Borsato krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzini geeft een hoge lob. Borsato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Taniguchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa rent richting de bal. Zanovelli onderschept slim de pass. Zanovelli draait met de bal, schiet en ... Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 51%, Sarapui FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RMCFC - Sarapui FC 1:1

50e minuut.
Daar is Ribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribas geeft een hoge lob. da Branquinha is nu in balbezit. Menotti rent richting de bal. Menotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Bernardo rent richting de bal. Bernardo passt de bal zonder na te denken. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malícia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Perna Bamba rent richting de bal. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli rent richting de bal. Menotti rent richting de bal. Menotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borsato is nu in balbezit. Zanovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli speelt de bal door. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti schiet op doel. Grotto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - Sarapui FC 1:2

66e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli onderschept slim de pass. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zambrotti kopt de bal weg. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha onderschept slim de pass. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Malícia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rosa geeft de bal voor. Rainato rent richting de bal. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 63%, Sarapui FC 37%.
RMCFC - Sarapui FC 1:2