Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 22:03
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: APD Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2913
APD Costa Rica EC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Prates verovert de bal door een tackle van achteren. Prates geeft een lange en hoge pass. Daar is Terrível, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Damato speelt de bal door. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama speelt de bal door. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Saltitante onderschept slim de pass. Terrível onderschept slim de pass. Gama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 50%, Costa Rica EC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APD - Costa Rica EC 0:0

47e minuut.
Torresmo passt de bal met de wreef. Bellini rent richting de bal. Torresmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Salqueiro komt bij de bal en schiet. Moseli bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malheiros zal de hoekschop nemen. Gama heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gama probeert naar een medespeler te passen. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil passt de bal in één keer door. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama geeft een hoge lob. Emiliano kopt de bal weg. Candil rent richting de bal. Candil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Roland Garros met een snelle inworp. Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama begaat een overtreding. Gama krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Banzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roland Garros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malheiros rent richting de bal. Malheiros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Malheiros kopt de bal weg. Fávaro is nu in balbezit. Fávaro passt de bal met de wreef. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Queiroz met een sublieme pass. Damato heeft problemen om de bal te vangen. Grego met een sublieme pass. Bellini rent richting de bal. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Saltitante kopt de bal weg. Guerino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreira. Moreira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 51%, Costa Rica EC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APD - Costa Rica EC 0:0
APD