Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarapui FC Thunder F.C
Normal Tactiek 5DEF
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten solid
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Głogowski is nu in balbezit. Głogowski passt de bal met de wreef. Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Denko passt de bal zonder na te denken. Głogowski rent richting de bal. Rainato rent richting de bal. Głogowski onderschept slim de pass. Głogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Torga is nu in balbezit. Torga geeft de bal voor. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Malícia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:1

15e minuut.
Lorenzini rent richting de bal. Krasofilos rent richting de bal. Krasofilos passt de bal in één keer door. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Malícia speelt de bal door. Krasofilos kopt de bal weg. Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Krasofilos passt de bal zonder na te denken. Pronk rent richting de bal. Pronk passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:2

32e minuut.
Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Pronk rent richting de bal. Pronk geeft een hoge lob. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasofilos verovert de bal door een tackle van achteren. Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Głogowski de bal. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głogowski schiet op doel. Malícia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarapui FC 78%, Thunder F.C 22%.
Sarapui FC - Thunder F.C 0:3

48e minuut.
Głogowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonini komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Antonini rent richting de bal. Antonini geeft een lange en hoge pass. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Malícia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Norueguês geeft een hoge lob. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:4

66e minuut.
Valença geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Krasofilos kopt de bal weg. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira rent richting de bal. Antonini onderschept slim de pass. Antonini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Malícia met een harde bal richting middenveld. Krasofilos kopt de bal weg. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valença trapt de bal weg. Krasofilos kopt de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Denko passt de bal in één keer door. Antonini rent richting de bal. Antonini speelt de bal door. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:5

83e minuut.
Antonini onderschept slim de pass. Parreira rent richting de bal. Antonini verovert de bal door een tackle van achteren. Antonini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:6

86e minuut.
Malícia trapt de bal weg van het doel. Denko kopt de bal weg. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini onderschept slim de pass. Antonini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - Thunder F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarapui FC 76%, Thunder F.C 24%.
Sarapui FC - Thunder F.C 0:7