Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5997
Thunder F.C Fome F.C
5DEF Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pronk speelt de bal door. Daar is Padilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Caça-Rato trapt de bal weg. Krasofilos kopt de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caça-Rato speelt de bal door. Pronk kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 1:0

10e minuut.
Limonada met een sublieme pass. Ruas rent richting de bal. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 2:0

13e minuut.
Antonini passt de bal in één keer door. Pronk rent richting de bal. Pronk passt de bal met de wreef. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Tupãzinho de bal. Tupãzinho met een sublieme pass. Veríssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun schiet op doel. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 4:0

17e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Antonini rent richting de bal. Antonini speelt de bal door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 5:0

20e minuut.
Hérnandez Santos geeft een lange en hoge pass. Veríssimo heeft problemen om de bal te vangen. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 6:0

25e minuut.
Haps bereikt de bal nog maar net als eerste. Haps geeft de bal voor. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 7:0

29e minuut.
Orhun onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pronk neemt de hoekschop. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun met een sublieme pass. Pronk met een sublieme pass. Klungelig pakt Antonini de bal. Antonini schiet op doel. Caça-Rato bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Antonini de bal. Cacique kopt de bal weg. Orhun is nu in balbezit. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orhun is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 8:0

44e minuut.
Repeteco geeft een lange en hoge pass. Antonini kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 26%, Fome F.C 74%.
Thunder F.C - Fome F.C 8:0

50e minuut.
Veríssimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pronk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hérnandez Santos de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 9:0

52e minuut.
Saraiva kopt de bal weg. Hérnandez Santos controleert de bal met de borst. Hérnandez Santos passt de bal zonder na te denken. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Caça-Rato met een harde bal richting middenveld. Limonada kopt de bal weg. Antonini met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Padilha met een harde bal richting middenveld. Krasofilos kopt de bal weg. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Repeteco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caça-Rato met een harde bal richting middenveld. Antonini kopt de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Fome F.C 10:0

63e minuut.
Hérnandez Santos speelt de bal door. Klungelig pakt Antonini de bal. Antonini geeft de bal voor. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krasofilos passt de bal zonder na te denken. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonini geeft een hoge lob. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Veríssimo geeft een lange en hoge pass. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Haps geeft een lange en hoge pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Caça-Rato trapt de bal weg. Krasofilos is nu in balbezit. Krasofilos passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato bokst de bal weg.

83e minuut.
Repeteco rent richting de bal. Pronk verovert de bal door een tackle van achteren. Pronk speelt de bal door. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 25%, Fome F.C 75%.
Thunder F.C - Fome F.C 10:0