Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMCFC osbom
Normal Tactiek fechado
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 32.4
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Høiby neemt de hoekschop. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel. Perna Bamba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Høiby met een sublieme pass. Klungelig pakt Perna Bamba de bal. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel. Grotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:1

12e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo passt de bal met de wreef. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert da Branquinha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Høiby neemt de hoekschop. Vasallo controleert de bal met de borst. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perna Bamba de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rosa rent richting de bal. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Patiño geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Borsato de bal onder controle te krijgen. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:2

21e minuut.
Høiby geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boaventura de bal onder controle te krijgen. Costa kopt de bal weg. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:3

24e minuut.
Zambrotti rent richting de bal. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Badé probeert de bal aan de voet te houden. Høiby met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gutschoven met een sublieme pass. Klungelig pakt Høiby de bal. Høiby passt de bal in één keer door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Bernardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Høiby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ... Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vasallo passt de bal zonder na te denken. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costa met een sublieme pass. Høiby rent richting de bal. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo geeft een hoge lob. Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rosa rent richting de bal. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo geeft een hoge lob. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 89%, osbom 11%.
RMCFC - osbom 0:3

46e minuut.
Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stefański passt de bal met de wreef. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dubilis geeft een hoge lob. Perna Bamba kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grotto trapt de bal weg van het doel. Taniguchi kopt de bal weg. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:4

55e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosa. Vasallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasallo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:5

57e minuut.
Dubilis verovert de bal door een tackle van achteren. Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ... Perna Bamba probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal met de wreef. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:6

61e minuut.
Bernardo met een sublieme pass. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa rent richting de bal. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grotto met een harde bal richting middenveld. Taniguchi heeft problemen om de bal te vangen. Costa is nu in balbezit. Costa met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal met de wreef. Høiby rent richting de bal. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Grotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal in één keer door. Stefański speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Høiby met een sublieme pass. Perna Bamba is nu in balbezit. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa draait met de bal, schiet en ... Grotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Taniguchi kopt de bal weg. Høiby rent richting de bal. Høiby passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Costa de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa is nu in balbezit. Costa speelt de bal door. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zambrotti kopt de bal weg. Kocatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatepe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bernardo de bal. Bernardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Costa is nu in balbezit. Klungelig pakt Høiby de bal. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ... Grotto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMCFC - osbom 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMCFC 79%, osbom 21%.
RMCFC - osbom 0:7