Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica EC DYNASTY
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Miona haalt uit met een fantastische trap. Mito kopt de bal weg. Terrível heeft problemen om de bal te vangen. de Abreu rent richting de bal. de Abreu draait met de bal, schiet en ... Queiroz bokst de bal weg. Mito heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Grego rent richting de bal. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miona roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miona kan niet meer verder spelen. Laranjeira komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bulhosa met de inworp. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli passt de bal met de wreef. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira met een sublieme pass. Klungelig pakt de Abreu de bal. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mandioca probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 51%, DYNASTY 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa Rica EC - DYNASTY 0:0

63e minuut.
Laranjeira kopt de bal weg. Roland Garros rent richting de bal. Roland Garros passt de bal met de wreef. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli schiet op doel. Queiroz bokst de bal weg.

70e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Roncolho geeft de bal voor. Mito rent richting de bal. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulhosa onderschept slim de pass. Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - DYNASTY 1:0

78e minuut.
de Abreu onderschept slim de pass. Roland Garros speelt de bal door. Moreira rent richting de bal. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 49%, DYNASTY 51%.
Costa Rica EC - DYNASTY 1:0