Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fome F.C osbom
Normal Tactiek fechado
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo met een sublieme pass. Stefański is nu in balbezit. Stefański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo met een sublieme pass. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:1

15e minuut.
Tupãzinho is nu in balbezit. Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal zonder na te denken. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:2

17e minuut.
Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Høiby kopt de bal weg. Daar is Veríssimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański rent richting de bal. Stefański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tupãzinho is nu in balbezit. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal in één keer door. Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dubilis kopt de bal weg. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo onderschept slim de pass. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:3

28e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Stefański rent richting de bal. Stefański passt de bal in één keer door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:4

38e minuut.
Inworp. Høiby met de inworp. Gutschoven met een sublieme pass. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Høiby rent richting de bal. Høiby passt de bal in één keer door. Trindade rent richting de bal. Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Stefański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby speelt de bal door. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:5

41e minuut.
Trindade rent richting de bal. Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Stefański passt de bal in één keer door. Høiby heeft problemen om de bal te vangen. Høiby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quebrada met een sublieme pass. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański passt de bal zonder na te denken. Høiby is nu in balbezit. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vasallo rent richting de bal. Vasallo speelt de bal door. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fome F.C 72%, osbom 28%.
Fome F.C - osbom 0:6

51e minuut.
Limonada kan de bal niet met de borst controleren. Gutschoven is nu in balbezit. Limonada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limonada krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby geeft een lange en hoge pass. Stefański is nu in balbezit. Stefański draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Veríssimo rent richting de bal. Veríssimo geeft de bal voor. Gutschoven kopt de bal weg. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański is nu in balbezit. Stefański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:7

62e minuut.
Saraiva geeft de bal voor. Daar is Dubilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubilis kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fome F.C - osbom 0:8

67e minuut.
Vasallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dubilis de bal. Dubilis met een sublieme pass. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Vasallo geeft een hoge lob. Daar is Veríssimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański rent richting de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Quebrada speelt de bal door. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis geeft de bal voor. Stefański rent richting de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stefański is nu in balbezit. Stefański draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato bokst de bal weg.

83e minuut.
Padilha geeft de bal voor. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven geeft een hoge lob. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caça-Rato met een harde bal richting middenveld. Vasallo kopt de bal weg. Stefański rent richting de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fome F.C 76%, osbom 24%.
Fome F.C - osbom 0:8