Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APD DYNASTY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Miona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerino rent richting de bal. Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil verovert de bal door een tackle van achteren. Candil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Saltitante passt de bal met de wreef. Guerino is nu in balbezit. Semionato met een sublieme pass. Guerino is nu in balbezit. Guerino draait met de bal, schiet en ... Mancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - DYNASTY 1:0

22e minuut.
Semionato geeft de bal voor. Gama speelt de bal door. Roncolho rent richting de bal. Guerino onderschept slim de pass. Guerino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - DYNASTY 2:0

28e minuut.
Moseli met een harde bal richting middenveld. Semionato heeft problemen om de bal te vangen. Candil speelt de bal door. Guerino rent richting de bal. Guerino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - DYNASTY 3:0

32e minuut.
Roncolho met een snelle inworp. Bulhosa rent richting de bal. Candil onderschept slim de pass. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - DYNASTY 4:0

33e minuut.
Klungelig pakt Candil de bal. de Abreu rent richting de bal. Candil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Candil krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ferro speelt de bal door. Vilas-Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas-Boas speelt de bal door. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
APD - DYNASTY 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 52%, DYNASTY 48%.
APD - DYNASTY 4:1

49e minuut.
Vilas-Boas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Luca komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ferro speelt de bal door. Miona bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damato krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mancini niet meer kan verder spelen. Dominicano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Miona passt de bal met de wreef. de Abreu rent richting de bal. Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APD 50%, DYNASTY 50%.
APD - DYNASTY 4:1
APD