Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY osbom
Normal Tactiek fechado
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.6
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Stefański probeert naar een medespeler te passen. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby onderschept slim de pass. Høiby draait met de bal, schiet en ... Petardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - osbom 0:1

18e minuut.
Stefański met een sublieme pass. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby onderschept slim de pass. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Stefański is nu in balbezit. Stefański passt de bal in één keer door. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - osbom 0:2

27e minuut.
Quebrada met een sublieme pass. Stefański is nu in balbezit. Stefański passt de bal zonder na te denken. Costa heeft problemen om de bal te vangen. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - osbom 0:3

36e minuut.
Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petardo. Petardo krijgt een gele kaart. Costa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Høiby komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Høiby is nu in balbezit. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Stefański geeft de bal voor. Quebrada kopt de bal weg. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 78%, osbom 22%.
DYNASTY - osbom 0:3

48e minuut.
Høiby met een snelle inworp. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mandioca kopt de bal weg. Dubilis geeft een lange en hoge pass. Høiby rent richting de bal. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Zivieri probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Høiby zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Quebrada de bal. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petardo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Laranjeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semionato is nu in balbezit. Dubilis verovert de bal door een tackle van achteren. Dubilis geeft de bal voor. Petardo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Petardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Høiby geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ... Zivieri probeert de bal aan de voet te houden. Quebrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laranjeira is nu in balbezit. Quebrada verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrada met een sublieme pass. Stefański is nu in balbezit. Stefański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschoven geeft een hoge lob. Costa controleert de bal met de borst. Høiby rent richting de bal. Høiby schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Petardo met een harde bal richting middenveld. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański geeft een hoge lob. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 79%, osbom 21%.
DYNASTY - osbom 0:3