Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom DYNASTY
fechado Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Semionato geeft een hoge lob. Vasallo rent richting de bal. Vasallo passt de bal met de wreef. Stefański is nu in balbezit. Stefański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Høiby is nu in balbezit. Høiby met een sublieme pass. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański draait met de bal, schiet en ... Mancini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - DYNASTY 1:0

9e minuut.
Stefański passt de bal zonder na te denken. Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschoven speelt de bal door. Daar is Høiby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mandioca kopt de bal weg. Petardo rent richting de bal. Semionato probeert de bal met de borst te controleren. Høiby is nu in balbezit. Høiby draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Høiby met een snelle inworp. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel. Petardo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bulhosa rent richting de bal. Gutschoven verovert de bal door een tackle van achteren. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Stefański is nu in balbezit. Stefański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vasallo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Høiby de bal. Stefański rent richting de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap. Zivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Daar is Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semionato is nu in balbezit. Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Stefański schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Quebrada met een sublieme pass. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven speelt de bal door. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mancini trapt de bal weg van het doel. Bulhosa kan de bal niet met de borst controleren. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - DYNASTY 2:0

35e minuut.
Vasallo is nu in balbezit. Høiby rent richting de bal. Stefański is nu in balbezit. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Mancini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gutschoven passt de bal met de wreef. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo passt de bal zonder na te denken. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 32%, DYNASTY 68%.
osbom - DYNASTY 2:0

46e minuut.
de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Høiby de bal. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Høiby met een snelle inworp. Gutschoven geeft de bal voor. Stefański kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasallo de bal. Vasallo schiet op doel. Mancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Høiby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gutschoven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschoven met een sublieme pass. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stefański rent richting de bal. Stefański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Miona kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutschoven de bal. Gutschoven geeft de bal voor. Høiby rent richting de bal. Høiby draait met de bal, schiet en ... Mancini bokst de bal weg.

62e minuut.
Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo onderschept slim de pass. Høiby is nu in balbezit. Høiby schiet op doel. Mancini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - DYNASTY 3:0

70e minuut.
Vilas-Boas kopt de bal weg. Quebrada met een sublieme pass. Daar is Bulhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mandioca is nu in balbezit. Mandioca probeert naar een medespeler te passen. Miona controleert de bal met de borst. Stefański rent richting de bal. Stefański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mancini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vasallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo passt de bal met de wreef. Stefański is nu in balbezit. Stefański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gutschoven geeft een hoge lob. Roncolho kopt de bal weg. Stefański is nu in balbezit. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby draait met de bal, schiet en ... Mancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stefański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Vasallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zivieri de bal. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby schiet op doel. Mancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Stefański schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Zivieri met een harde bal richting middenveld. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Semionato is nu in balbezit. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal met de wreef. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 24%, DYNASTY 76%.
osbom - DYNASTY 3:0