Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica EC RMCFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Taniguchi geeft de bal voor. Grego kopt de bal weg. Boaventura is nu in balbezit. Bellini onderschept slim de pass. Bellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland Garros is nu in balbezit. Roland Garros passt de bal in één keer door. Bellini rent richting de bal. Bellini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Queiroz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Borsato de bal. Bellini speelt de bal door. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego rent richting de bal. Bernardo onderschept slim de pass. Bernardo geeft de bal voor. Queiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira geeft de bal voor. Perna Bamba rent richting de bal. Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - RMCFC 1:0

30e minuut.
Malheiros heeft problemen om de bal te vangen. Borsato rent richting de bal. Bellini begaat een overtreding. Bellini krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bernardo probeert naar een medespeler te passen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Banzo zijn tegenspeler op de grond. Banzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 59%, RMCFC 41%.
Costa Rica EC - RMCFC 1:0

51e minuut.
Boaventura geeft een lange en hoge pass. Roland Garros rent richting de bal. Capetinha maakt een afschuwelijke overtreding. Capetinha krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Banzo probeert naar een medespeler te passen. Grego rent richting de bal. Borsato begaat een overtreding. Grego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roland Garros komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. Borsato rent richting de bal. do Salqueiro onderschept slim de pass. Bellini is nu in balbezit. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Taniguchi geeft een hoge lob. Inworp. Banzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Salqueiro heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro geeft een hoge lob. Grotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banzo neemt de hoekschop. Daar is da Branquinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica EC - RMCFC 2:0

82e minuut.
Mito geeft de bal voor. Taniguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roland Garros. Taniguchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 44%, RMCFC 56%.
Costa Rica EC - RMCFC 2:0