Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom Tonolli
fechado Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal met de wreef. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel. Gomez probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

13e minuut.
Inworp. Høiby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ... Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 1:0

17e minuut.
Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven geeft een lange en hoge pass. Zéfiro is nu in balbezit. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby haalt uit met een fantastische trap. Pereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Høiby zal de hoekschop nemen. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
da Quebrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dubilis de bal. Dubilis kopt de bal weg. Klungelig pakt Costa de bal. Costa draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gutschoven speelt de bal door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 2:0

24e minuut.
Gomez rent richting de bal. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez begaat een overtreding. Høiby raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Costa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pereira bokst de bal weg.

30e minuut.
Vasallo geeft de bal voor. Gomez kopt de bal weg. da Quebrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Høiby is nu in balbezit. Høiby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 3:0

34e minuut.
Dubilis met een sublieme pass. Vasallo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maestro. Maestro krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gutschoven speelt de bal door. Costa is nu in balbezit. Costa speelt de bal door. Høiby is nu in balbezit. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 4:0

45e minuut.
Doeltrap. Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 27%, Tonolli 73%.
osbom - Tonolli 4:0

48e minuut.
Kocatepe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gomez de bal. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 5:0

49e minuut.
Maestro probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos is nu in balbezit. Gutschoven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutschoven krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kocatepe rent richting de bal. Kocatepe met een sublieme pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 6:0

54e minuut.
Zéfiro kopt de bal weg. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Høiby is nu in balbezit. Høiby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Vasallo de bal. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Zéfiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zéfiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Høiby met de inworp. Gutschoven speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby passt de bal in één keer door. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ... Linhares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gomez kopt de bal weg. Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański met een sublieme pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costa heeft problemen om de bal te vangen. Costa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vasallo probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - Tonolli 7:0

78e minuut.
Zéfiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby rent richting de bal. Zéfiro speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal met de wreef. Høiby met een sublieme pass. Costa is nu in balbezit. Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 22%, Tonolli 78%.
osbom - Tonolli 7:0