Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5796
Thunder F.C DYNASTY
5DEF Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 17.9
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Orhun onderschept slim de pass. Bulhosa is nu in balbezit. Pronk verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Mancini trapt de bal weg van het doel. Laranjeira kopt de bal weg. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... Mancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Semionato onderschept slim de pass. Denko onderschept slim de pass. Denko passt de bal met de wreef. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 1:0

5e minuut.
Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zivieri de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zivieri geeft een hoge lob. Hérnandez Santos probeert de bal aan de voet te houden. Krasofilos kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel. Mancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Mancini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krasofilos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonini komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri geeft de bal voor. Pinceli kopt de bal weg. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Petardo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Denko passt de bal in één keer door. Pronk heeft problemen om de bal te vangen. Pronk passt de bal zonder na te denken. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 2:0

25e minuut.
Pronk speelt de bal door. Antonini is nu in balbezit. Antonini passt de bal in één keer door. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 3:0

28e minuut.
Antonini verovert de bal door een tackle van achteren. Antonini speelt de bal door. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 4:0

30e minuut.
Semionato is nu in balbezit. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncolho rent richting de bal. Orhun onderschept slim de pass. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Bulhosa de bal. Pronk is nu in balbezit. Pronk speelt de bal door. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
de Abreu rent richting de bal. Denko verovert de bal door een tackle van achteren. Denko passt de bal met de wreef. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Mancini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Okoń kopt de bal weg. Denko heeft problemen om de bal te vangen. Denko passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel. Mancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 27%, DYNASTY 73%.
Thunder F.C - DYNASTY 5:0

48e minuut.
Orhun geeft een hoge lob. Hérnandez Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 6:0

53e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun geeft een lange en hoge pass. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mancini probeert naar een medespeler te passen. Laranjeira kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petardo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Denko de bal. Semionato is nu in balbezit. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga onderschept slim de pass. Torga met een sublieme pass. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun onderschept slim de pass. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Mancini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Semionato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denko onderschept slim de pass. Denko speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 7:0

77e minuut.
Denko rent richting de bal. Denko passt de bal in één keer door. Antonini met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - DYNASTY 8:0

81e minuut.
Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos passt de bal in één keer door. Antonini rent richting de bal. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 19%, DYNASTY 81%.
Thunder F.C - DYNASTY 8:0