Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY Thunder F.C
Normal Tactiek 5DEF
33% Balbezit 67%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 41.7
waardeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Pronk onderschept slim de pass. Pronk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Norueguês de bal. Pinceli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinceli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Abreu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sprachrohr met een harde bal richting middenveld. Orhun kopt de bal weg. Denko speelt de bal door. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mancini met een harde bal richting middenveld. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zivieri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:2

23e minuut.
Mancini met een sublieme pass. Orhun kopt de bal weg. Petardo rent richting de bal. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Petardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denko met de inworp. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Zivieri probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Krasofilos speelt de bal door. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Orhun haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Mancini met een harde bal richting middenveld. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Krasofilos onderschept slim de pass. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk speelt de bal door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 67%, Thunder F.C 33%.
DYNASTY - Thunder F.C 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Semionato de bal. Krasofilos rent richting de bal. Krasofilos met een sublieme pass. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pronk passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Semionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Denko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasofilos speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zivieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orhun rent richting de bal. Orhun geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Petardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:3

54e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko geeft een hoge lob. Daar is Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:4

59e minuut.
Krasofilos kopt de bal weg. Denko rent richting de bal. Denko probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. De bal raakt de paal. Mancini bokst de bal weg. Mancini probeert naar een medespeler te passen. Denko kopt de bal weg. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mancini trapt de bal weg van het doel. Denko kopt de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vilas-Boas met een snelle inworp. Miona is nu in balbezit. Krasofilos begaat een overtreding. Miona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semionato komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Okoń geeft de bal voor. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca geeft een hoge lob. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:5

71e minuut.
Denko passt de bal met de wreef. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Orhun rent richting de bal. Orhun probeert naar een medespeler te passen. Mandioca is nu in balbezit. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Thunder F.C 0:6

78e minuut.
Denko met een sublieme pass. Krasofilos is nu in balbezit. Krasofilos passt de bal in één keer door. Denko rent richting de bal. Denko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mancini probeert naar een medespeler te passen. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk passt de bal met de wreef. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Petardo trapt de bal weg. Denko kopt de bal weg. Mandioca heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zivieri met een harde bal richting middenveld. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 80%, Thunder F.C 20%.
DYNASTY - Thunder F.C 0:6