Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica EC Sarapui FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Balbino rent richting de bal. Malheiros verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiros met een sublieme pass. Bellini is nu in balbezit. Bellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Deives Leite is nu in balbezit. Pedretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deives Leite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grego met een snel genomen vrije trap. Bellini heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro passt de bal in één keer door. Ribas is nu in balbezit. Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malícia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Grego rent richting de bal. Zanovelli onderschept slim de pass. Zanovelli speelt de bal door. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Lorenzini rent richting de bal. Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 42%, Sarapui FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa Rica EC - Sarapui FC 0:0

49e minuut.
do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro geeft de bal voor. Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellini is nu in balbezit. Bellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zanovelli rent richting de bal. Grego is nu in balbezit. Grego speelt de bal door. Menotti heeft problemen om de bal te vangen. Menotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Roland Garros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roland Garros geeft een hoge lob. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Bellini rent richting de bal. Bellini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Mito trapt de bal weg van het doel. Rainato kan de bal niet met de borst controleren. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica EC 35%, Sarapui FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa Rica EC - Sarapui FC 0:0