Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY RMCFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Borsato met een snelle inworp. Boaventura met een sublieme pass. Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zivieri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met een snelle inworp. Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mandioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badé is nu in balbezit. Badé geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mancini speelt de bal door. Semionato heeft problemen om de bal te vangen. Bernardo is nu in balbezit. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardo met een sublieme pass. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Petardo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Borsato probeert de bal aan de voet te houden. Vilas-Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas-Boas passt de bal met de wreef. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu haalt uit met een fantastische trap. Grotto bokst de bal weg.

33e minuut.
Borsato geeft een lange en hoge pass. Bulhosa is nu in balbezit. Bulhosa probeert naar een medespeler te passen. Miona is nu in balbezit. Miona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - RMCFC 1:0

36e minuut.
Pinceli is nu in balbezit. Pinceli passt de bal zonder na te denken. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert da Branquinha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulhosa passt de bal in één keer door. Rosa is nu in balbezit. de Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. de Abreu schiet op doel. Grotto bokst de bal weg.

44e minuut.
Borsato geeft een hoge lob. Garay rent richting de bal. Roncolho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garay raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernardo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 48%, RMCFC 52%.
DYNASTY - RMCFC 1:0

47e minuut.
Borsato heeft problemen om de bal te vangen. Semionato is nu in balbezit. Borsato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borsato krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Garay met een snelle inworp. Bulhosa rent richting de bal. Bernardo onderschept slim de pass. Bernardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 46%, RMCFC 54%.
DYNASTY - RMCFC 1:0