Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4824
Thunder F.C APD
5DEF Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko passt de bal in één keer door. Pronk rent richting de bal. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 1:0

2e minuut.
Guerino heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Gama rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pronk is nu in balbezit. Pronk speelt de bal door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel. Moseli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Prates de bal. Prates geeft een hoge lob. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fávaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Denko met een snelle inworp. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Hérnandez Santos probeert de bal aan de voet te houden. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal in één keer door. Denko heeft problemen om de bal te vangen. Denko geeft een lange en hoge pass. Paal! Moseli probeert wanhopig de bal te grijpen. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 3:0

23e minuut.
Denko probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos met een sublieme pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Moseli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 4:0

27e minuut.
Guerino onderschept slim de pass. Guerino passt de bal met de wreef. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 5:0

30e minuut.
Damato passt de bal met de wreef. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal met de wreef. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil schiet op doel. Sprachrohr bokst de bal weg.

31e minuut.
Marinho met een sublieme pass. Pronk is nu in balbezit. Pronk met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Pronk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pronk passt de bal met de wreef. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 6:0

39e minuut.
Candil geeft een lange en hoge pass. Marinho rent richting de bal. Marinho geeft een lange en hoge pass. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Okoń onderschept slim de pass. Okoń geeft een hoge lob. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos schiet op doel. Moseli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 42%, APD 58%.
Thunder F.C - APD 6:0

48e minuut.
Gama heeft problemen om de bal te vangen. Krasofilos verovert de bal door een tackle van achteren. Krasofilos passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 7:0

52e minuut.
Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fávaro de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 8:0

52e minuut.
Candil speelt de bal door. Daar is Guerino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Moseli met een harde bal richting middenveld. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko met een sublieme pass. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Moseli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 9:0

56e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Pronk onderschept slim de pass. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Moseli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pronk zal de hoekschop nemen. Orhun probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gama rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Moseli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hérnandez Santos kopt de bal weg. Daar is Prates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denko probeert naar een medespeler te passen. Orhun is nu in balbezit. Orhun draait met de bal, schiet en ... Moseli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Candil is nu in balbezit. Marinho onderschept slim de pass. Krasofilos probeert naar een medespeler te passen. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Moseli bokst de bal weg.

73e minuut.
Torga probeert naar een medespeler te passen. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ... Moseli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 10:0

83e minuut.
Marinho rent richting de bal. Marinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Damato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 11:0

86e minuut.
Orhun passt de bal zonder na te denken. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk geeft een lange en hoge pass. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - APD 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 27%, APD 73%.
Thunder F.C - APD 12:0
APD