Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarapui FC DYNASTY
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
de Abreu speelt de bal door. Klungelig pakt Simionatto de bal. Simionatto geeft een hoge lob. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli met een sublieme pass. Menotti is nu in balbezit. Menotti draait met de bal, schiet en ... Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Menotti rent richting de bal. Menotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 1:0

29e minuut.
Zanovelli passt de bal met de wreef. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rainato rent richting de bal. Rainato geeft de bal voor. Daar is Zivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti rent richting de bal. Menotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 2:0

39e minuut.
Semionato onderschept slim de pass. Semionato geeft een hoge lob. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Miona rent richting de bal. Miona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valença is nu in balbezit. Valença geeft een lange en hoge pass. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti haalt uit met een fantastische trap. Mancini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zivieri heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 3:0

42e minuut.
Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Rainato is nu in balbezit. de Abreu onderschept slim de pass. de Abreu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 3:1

44e minuut.
Menotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Zanovelli de bal. de Abreu is nu in balbezit. de Abreu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarapui FC 48%, DYNASTY 52%.
Sarapui FC - DYNASTY 3:1

56e minuut.
Lorenzini onderschept slim de pass. Semionato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzini. Lorenzini krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petardo de bal. Menotti onderschept slim de pass. Menotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft de bal voor. Menotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 4:1

85e minuut.
Rainato geeft een hoge lob. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarapui FC - DYNASTY 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarapui FC 53%, DYNASTY 47%.
Sarapui FC - DYNASTY 5:1