Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNASTY Sarapui FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Laranjeira passt de bal met de wreef. de Abreu is nu in balbezit. Balbino rent richting de bal. de Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. de Abreu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lorenzini rent richting de bal. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira passt de bal in één keer door. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zanovelli heeft problemen om de bal te vangen. Menotti is nu in balbezit. Bulhosa begaat een overtreding. Bulhosa krijgt een gele kaart. Menotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorenzini met een snel genomen vrije trap. Menotti is nu in balbezit. Menotti draait met de bal, schiet en ... Mancini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Sarapui FC 0:1

26e minuut.
Bulhosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Semionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini onderschept slim de pass. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal met de wreef. de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Abreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DYNASTY - Sarapui FC 1:1

42e minuut.
Lorenzini passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Menotti is nu in balbezit. Menotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Sarapui FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 65%, Sarapui FC 35%.
DYNASTY - Sarapui FC 1:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Balbino de bal onder controle te krijgen. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira draait met de bal, schiet en ... Malícia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DYNASTY - Sarapui FC 2:2

69e minuut.
Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini passt de bal in één keer door. Petardo rent richting de bal. Zanovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is de Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato rent richting de bal. de Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DYNASTY - Sarapui FC 3:2

80e minuut.
Rainato geeft de bal voor. Simionatto kopt de bal weg. Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti onderschept slim de pass. Menotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zivieri geeft de bal voor. Inworp. Simionatto met de inworp. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli draait met de bal, schiet en ... Mancini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNASTY 50%, Sarapui FC 50%.
DYNASTY - Sarapui FC 3:2