Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
osbom APD
fechado Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Vasallo probeert de bal met de borst te controleren. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Quebrada speelt de bal door. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gama is nu in balbezit. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo met een sublieme pass. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Costa draait met de bal, schiet en ... Daar is Fávaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 1:0

9e minuut.
Gama passt de bal met de wreef. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubilis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Dương geeft een hoge lob. Høiby speelt de bal door. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Prates probeert naar een medespeler te passen. Dubilis speelt de bal door. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa is nu in balbezit. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasallo zal de hoekschop nemen. Damato kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vasallo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Høiby de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damato. Høiby raakt geblesseerd tijdens het duel. Quebrada wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 2:0

23e minuut.
Ferro met een sublieme pass. Gutschoven geeft de bal voor. Høiby kopt de bal weg. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 3:0

28e minuut.
Høiby is nu in balbezit. Høiby passt de bal met de wreef. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Moseli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 4:0

32e minuut.
Ferro rent richting de bal. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo geeft een hoge lob. Torresmo rent richting de bal. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa haalt uit met een fantastische trap. Moseli bokst de bal weg. Høiby bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby geeft een hoge lob. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap. Moseli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 5:0

40e minuut.
Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo passt de bal met de wreef. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 23%, APD 77%.
osbom - APD 5:0

46e minuut.
Stefański komt het veld opgelopen. Pichon komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kocatepe controleert de bal met de borst. Saltitante verovert de bal door een tackle van achteren. Saltitante met een sublieme pass. Guerino rent richting de bal. Guerino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Stefański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefański probeert naar een medespeler te passen. Dubilis geeft de bal voor. Costa maakt een snoekduik en kopt de bal. Moseli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osbom - APD 6:0

61e minuut.
Damato bereikt de bal nog maar net als eerste. Høiby verovert de bal door een tackle van achteren. Høiby passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Costa draait met de bal, schiet en ... Moseli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kocatepe passt de bal met de wreef. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Høiby met de inworp. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven met een sublieme pass. Vasallo rent richting de bal. Vasallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gama is nu in balbezit. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo met een sublieme pass. Costa is nu in balbezit. Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vasallo speelt de bal door. Høiby rent richting de bal. Høiby speelt de bal door. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moseli met een sublieme pass. Vasallo kopt de bal weg. Prates rent richting de bal. Costa onderschept slim de pass. Costa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osbom 18%, APD 82%.
osbom - APD 6:0

APD