Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.31 [del]
  • Stadion: Valhala
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5283
Thunder F.C Costa Rica EC
5DEF Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 16.3
solid Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Banzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk onderschept slim de pass. Pronk probeert naar een medespeler te passen. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pronk met de inworp. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 2:0

7e minuut.
Deives Leite geeft een lange en hoge pass. Inworp. Denko met een snelle inworp. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos geeft de bal voor. Pronk met een sublieme pass. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Denko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roland Garros de bal onder controle te krijgen. Massote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Terrível geeft een hoge lob. Inworp. Pronk met de inworp. Orhun rent richting de bal. Orhun schiet op doel. Massote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström geeft een hoge lob. Moreira is nu in balbezit. Orhun is nu in balbezit. Orhun schiet op doel. Massote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mito de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Massote niet meer kan verder spelen. Ferraz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferraz trapt de bal weg. Deives Leite kopt de bal weg. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 3:0

25e minuut.
Bergström geeft de bal voor. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 4:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferraz met een harde bal richting middenveld. Daar is do Salqueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pronk is nu in balbezit. Pronk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferraz probeert naar een medespeler te passen. Denko kopt de bal weg. Daar is Mito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferraz trapt de bal weg van het doel. Hérnandez Santos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Denko de bal onder controle te krijgen. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denko neemt de hoekschop. Orhun krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Orhun rent richting de bal. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro passt de bal met de wreef. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström geeft een hoge lob. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap. Ferraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Ferraz met een harde bal richting middenveld. Krasofilos kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 18%, Costa Rica EC 82%.
Thunder F.C - Costa Rica EC 4:0

46e minuut.
Marinho speelt de bal door. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira rent richting de bal. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Orhun draait met de bal, schiet en ... Ferraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 5:0

55e minuut.
Ferraz trapt de bal weg van het doel. Krasofilos kopt de bal weg. Orhun is nu in balbezit. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terrível de bal onder controle te krijgen. Paal!

58e minuut.
Marinho met een sublieme pass. Klungelig pakt Pronk de bal. Pronk passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pronk probeert naar een medespeler te passen. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko passt de bal in één keer door. Daar is Hérnandez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Ferraz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal zonder na te denken. Hérnandez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Costa Rica EC 6:0

73e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Orhun verovert de bal door een tackle van achteren. Terrível bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun onderschept slim de pass. Orhun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deives Leite met de inworp. Hérnandez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pronk geeft de bal voor. Moreira probeert de bal aan de voet te houden. Deives Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pronk passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun passt de bal in één keer door. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 22%, Costa Rica EC 78%.
Thunder F.C - Costa Rica EC 6:0