Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tabajara Base Forte
JBR Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Szovják probeert naar een medespeler te passen. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski passt de bal in één keer door. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Balint heeft problemen om de bal te vangen. Szovják rent richting de bal. Balint rent richting de bal. Szovják rent richting de bal. Szovják geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint onderschept slim de pass. Balint geeft een lange en hoge pass. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel. Peixoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Rabeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szovják is nu in balbezit. Balint is nu in balbezit. Balint draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Onofrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balint is nu in balbezit. Nabuco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balint wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Balint probeert de bal aan de voet te houden. Nabuco onderschept slim de pass. Aranha rent richting de bal. Szovják verovert de bal door een tackle van achteren. Szovják geeft een hoge lob. Paal!

31e minuut.
Lourenço is nu in balbezit. Lourenço speelt de bal door. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft een hoge lob. Dziekanowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Dziekanowski met de inworp. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira geeft de bal voor. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ... Peixoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lourenço. Lourenço krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 36%, Base Forte 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tabajara - Base Forte 0:0

46e minuut.
Nourry komt het veld opgelopen. LLévenes komt het veld opgelopen. Moro León komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint passt de bal in één keer door. Moro León rent richting de bal. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szovják geeft een lange en hoge pass. Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moro León geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. LLévenes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Base Forte 1:0

59e minuut.
Moro León rent richting de bal. Moro León passt de bal zonder na te denken. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Base Forte 2:0

63e minuut.
Nourry is nu in balbezit. Nourry geeft de bal voor. Lourenço kopt de bal weg. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Noworyta passt de bal zonder na te denken. Moro León rent richting de bal. Moro León speelt de bal door. Nourry rent richting de bal. Nourry geeft de bal voor. Peixoto bokst de bal weg. LLévenes rent richting de bal. LLévenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Base Forte 3:0

77e minuut.
Nourry bereikt de bal nog maar net als eerste. Nourry passt de bal in één keer door. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes draait met de bal, schiet en ... Peixoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ortega de bal. Balint is nu in balbezit. Balint geeft een hoge lob. LLévenes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. LLévenes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tabajara - Base Forte 4:0

79e minuut.
China heeft problemen om de bal te vangen. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. China is nu in balbezit. LLévenes verovert de bal door een tackle van achteren. LLévenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka geeft de bal voor. Klungelig pakt LLévenes de bal. LLévenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rosseto rent richting de bal. Szovják verovert de bal door een tackle van achteren. Szovják geeft een hoge lob. LLévenes rent richting de bal. LLévenes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tabajara 19%, Base Forte 81%.
Tabajara - Base Forte 4:0