Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caveiras SC ATECUBANOS fc
CARIB Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Muchomorski geeft een hoge lob. Andrada kopt de bal weg. Zé Galo rent richting de bal. Smarź verovert de bal door een tackle van achteren. Smarź haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Muchomorski kopt de bal weg. Daar is Smarź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź onderschept slim de pass. Smarź draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 1:0

27e minuut.
Farbák met een sublieme pass. Jankura rent richting de bal. Jankura passt de bal in één keer door. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rosário kopt de bal weg. Nem heeft problemen om de bal te vangen. Muchomorski is nu in balbezit. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel. Vercilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 2:0

38e minuut.
Valadão geeft een lange en hoge pass. Zé Galo probeert de bal met de borst te controleren. Jankura met een sublieme pass. Smarź is nu in balbezit. Smarź draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Hesp de bal. Hesp geeft de bal voor. Muchomorski geeft een lange en hoge pass. Smarź bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarź draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Pressato komt het veld opgelopen. Carmanhani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caveiras SC 41%, ATECUBANOS fc 59%.
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 2:0

51e minuut.
Velichko met een sublieme pass. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński passt de bal in één keer door. Smarź rent richting de bal. Smarź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 3:0

60e minuut.
Pressato verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smarź de bal. Smarź schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Daar is Rosário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmanhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmanhani geeft de bal voor. Smarź is nu in balbezit. Smarź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caveiras SC 26%, ATECUBANOS fc 74%.
Caveiras SC - ATECUBANOS fc 4:0