Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Base Forte ASEIB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Rosseto onderschept slim de pass. Bohn rent richting de bal. Bohn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna schiet op doel. Gonzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - ASEIB 1:0

6e minuut.
Guerreiro met een sublieme pass. Daar is Pessagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna onderschept slim de pass. Laguna draait met de bal, schiet en ... Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço geeft een lange en hoge pass. Gonzer probeert naar een medespeler te passen. Nabuco rent richting de bal. Nabuco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Inworp. Sanko met de inworp. Pessagno is nu in balbezit. Pessagno geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal in één keer door. Bohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lourenço probeert naar een medespeler te passen. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Aço roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de Aço kan niet meer verder spelen. Bezerra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 39%, ASEIB 61%.
Base Forte - ASEIB 1:0

47e minuut.
Botelho Pinto is nu in balbezit. Botelho Pinto probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro is nu in balbezit. Pessagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bohn probeert naar een medespeler te passen. Bezerra is nu in balbezit. Bezerra geeft een hoge lob. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Sanko met de inworp. Pessagno met een sublieme pass. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Base Forte - ASEIB 1:1

71e minuut.
Ortega met een snelle inworp. Nabuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabuco passt de bal in één keer door. Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 45%, ASEIB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Base Forte - ASEIB 1:1