Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taguá Olímpia FC Tabajara
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 31.1
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei geeft de bal voor. Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel. Alito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint probeert naar een medespeler te passen. LLévenes bereikt de bal nog maar net als eerste. LLévenes draait met de bal, schiet en ... Alito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:1

11e minuut.
Toró geeft een lange en hoge pass. Inworp. LLévenes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balint geeft een hoge lob. Malzoni kopt de bal weg. Alito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Noworyta geeft een lange en hoge pass. LLévenes kopt de bal weg. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:2

15e minuut.
Malzoni is nu in balbezit. Rabeira onderschept slim de pass. Rabeira speelt de bal door. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:3

19e minuut.
Surinamês probeert naar een medespeler te passen. Rabeira rent richting de bal. Rabeira passt de bal met de wreef. LLévenes rent richting de bal. LLévenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:4

38e minuut.
LLévenes speelt de bal door. Cazan controleert de bal met de borst. Cazan passt de bal in één keer door. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:5

39e minuut.
Câmara passt de bal met de wreef. Granha is nu in balbezit. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 74%, Tabajara 26%.
Taguá Olímpia FC - Tabajara 0:5

53e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Surinamês probeert naar een medespeler te passen. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják passt de bal in één keer door. Rabeira rent richting de bal. Rabeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Szovják is nu in balbezit. Surinamês onderschept slim de pass. Surinamês probeert naar een medespeler te passen. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 1:5

73e minuut.
Balint geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malzoni de bal. LLévenes is nu in balbezit. LLévenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 1:6

76e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Rabeira rent richting de bal. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Cazan rent richting de bal. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cazan is nu in balbezit. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. LLévenes is nu in balbezit. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Tabajara 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 54%, Tabajara 46%.
Taguá Olímpia FC - Tabajara 1:7