Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taguá Olímpia FC Gambit Youngsters
Normal Tactiek 1
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten solid
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


20e minuut.
Salahudeen is nu in balbezit. Galiccio probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:1

23e minuut.
Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen met een sublieme pass. Toró verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Escadinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko speelt de bal door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:2

25e minuut.
Jaszczerski passt de bal zonder na te denken. Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telejko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Salahudeen probeert de bal aan de voet te houden. Granha is nu in balbezit. Jaszczerski onderschept slim de pass. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Alito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:3

34e minuut.
Ranghetti geeft de bal voor. Telejko kopt de bal weg. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Alito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 59%, Gambit Youngsters 41%.
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:4

49e minuut.
Granha rent richting de bal. Salahudeen onderschept slim de pass. Salahudeen geeft de bal voor. Telejko is nu in balbezit. Telejko draait met de bal, schiet en ... Alito bokst de bal weg.

58e minuut.
Toró met een harde bal richting middenveld. Polanco kopt de bal weg. Granha heeft problemen om de bal te vangen. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baccigalupi rent richting de bal. Cana verovert de bal door een tackle van achteren. Cana probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap. Alito bokst de bal weg.

64e minuut.
Granel Martínez passt de bal in één keer door. Telejko is nu in balbezit. Telejko geeft een lange en hoge pass. Baccigalupi is nu in balbezit. Baccigalupi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaszczerski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:5

67e minuut.
Polanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Toró is nu in balbezit. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. Toró is nu in balbezit. Jaszczerski onderschept slim de pass. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen schiet op doel. Alito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:6

86e minuut.
Baccigalupi met een snelle inworp. Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen speelt de bal door. Baccigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccigalupi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Polanco speelt de bal door. Baccigalupi rent richting de bal. Baccigalupi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Jaszczerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguá Olímpia FC 73%, Gambit Youngsters 27%.
Taguá Olímpia FC - Gambit Youngsters 0:6