Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Youngsters Taguá Olímpia FC
quarta Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 19.1
redelijk Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Toró de bal. Surinamês is nu in balbezit. Surinamês probeert naar een medespeler te passen. Baptista is nu in balbezit. Baptista haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Baptista met een snelle inworp. Sinner rent richting de bal. Widera probeert naar een medespeler te passen. Câmara rent richting de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Zillitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Zillitto speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cana met de inworp. Sinner rent richting de bal. Sinner schiet op doel. Zillitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Câmara is nu in balbezit. Câmara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Granha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Câmara de bal. Sinner rent richting de bal. Sinner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Conti geeft een lange en hoge pass. Surinamês rent richting de bal. Surinamês probeert naar een medespeler te passen. Câmara rent richting de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sinner de bal. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ... Zillitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sinner is nu in balbezit. Sinner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Cana met de inworp. Klungelig pakt Sinner de bal. Sinner met een sublieme pass. Malzoni geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Latinović de bal. Latinović geeft de bal voor. Escadinha controleert de bal met de borst. Sinner rent richting de bal. Sinner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 0:2

28e minuut.
Latinović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cana met een snelle inworp. Sinner is nu in balbezit. Sinner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Conti verovert de bal door een tackle van achteren. Conti geeft de bal voor. Surinamês met een sublieme pass. Câmara is nu in balbezit. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Zillitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sinner is nu in balbezit. Sinner speelt de bal door. Câmara is nu in balbezit. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Zillitto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 0:3

42e minuut.
Escadinha probeert naar een medespeler te passen. Toró rent richting de bal. Klungelig pakt Jaszczerski de bal. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Youngsters 87%, Taguá Olímpia FC 13%.
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:3

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Granha de bal onder controle te krijgen. Latinović rent richting de bal. Escadinha onderschept slim de pass. Sinner is nu in balbezit. Sinner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Escadinha onderschept slim de pass. Escadinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sinner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câmara rent richting de bal. Câmara haalt uit met een fantastische trap. Zillitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:4

55e minuut.
Salahudeen geeft een lange en hoge pass. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni passt de bal met de wreef. Câmara rent richting de bal. Câmara draait met de bal, schiet en ... Zillitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:5

71e minuut.
Malzoni passt de bal met de wreef. Sinner rent richting de bal. Remić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remić krijgt een gele kaart. Sinner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sinner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baptista met de inworp. Sinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinner speelt de bal door. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara draait met de bal, schiet en ... Zillitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Câmara rent richting de bal. Câmara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:6

82e minuut.
Baptista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinner met een sublieme pass. Cana rent richting de bal. Cana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Youngsters 83%, Taguá Olímpia FC 17%.
Gambit Youngsters - Taguá Olímpia FC 1:6