Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Base Forte ATECUBANOS fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Rosseto is nu in balbezit. Quércia is nu in balbezit. Cunha rent richting de bal. Klungelig pakt Cunha de bal. Cunha haalt uit met een fantastische trap. Peixoto bokst de bal weg.

29e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Quércia onderschept slim de pass. Quércia probeert naar een medespeler te passen. Cunha rent richting de bal. Cunha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Nem verovert de bal door een tackle van achteren. Nem speelt de bal door. Cunha is nu in balbezit. Cunha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 57%, ATECUBANOS fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Base Forte - ATECUBANOS fc 0:0

69e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft een hoge lob. Quércia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohn rent richting de bal. Bohn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lourenço geeft de bal voor. Nem is nu in balbezit. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Bohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Base Forte - ATECUBANOS fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Base Forte 47%, ATECUBANOS fc 53%.
Base Forte - ATECUBANOS fc 1:0