Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Youngsters ASEIB
aa Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 18.6
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Riceputi rent richting de bal. Baccigalupi onderschept slim de pass. Baccigalupi speelt de bal door. Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Galiccio verovert de bal door een tackle van achteren. Peressini is nu in balbezit. Peressini met een sublieme pass. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Gonzer bokst de bal weg.

15e minuut.
Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Salahudeen passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski schiet op doel. Gonzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 1:0

20e minuut.
Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peressini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baccigalupi met een snel genomen vrije trap. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 2:0

27e minuut.
Criciúma verovert de bal door een tackle van achteren. Baccigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccigalupi met een sublieme pass. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 3:0

33e minuut.
Chamot kopt de bal weg. Baccigalupi rent richting de bal. Baccigalupi geeft de bal voor. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krone is nu in balbezit. Baccigalupi speelt de bal door. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Souto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 4:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baccigalupi met de inworp. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini haalt uit met een fantastische trap. Gonzer bokst de bal weg. Akkari is nu in balbezit. Jaszczerski onderschept slim de pass. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 5:0

39e minuut.
Ranghetti geeft de bal voor. Peressini rent richting de bal. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini onderschept slim de pass. Peressini schiet op doel. Gonzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini draait met de bal, schiet en ... Gonzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 6:0

42e minuut.
Salahudeen is nu in balbezit. Salahudeen passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Youngsters 19%, ASEIB 81%.
Gambit Youngsters - ASEIB 7:0

51e minuut.
Peressini rent richting de bal. Jaszczerski rent richting de bal. Peressini rent richting de bal. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Polanco passt de bal met de wreef. Granel Martínez met een sublieme pass. Daar is Peressini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peressini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Guerreiro is nu in balbezit. Krone onderschept slim de pass. Polanco geeft de bal voor. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Gonzer bokst de bal weg.

67e minuut.
Souto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peressini neemt de hoekschop. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 8:0

69e minuut.
Peressini met de inworp. Baccigalupi rent richting de bal. Pessagno is nu in balbezit. Baccigalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Baccigalupi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Akkari heeft problemen om de bal te vangen. Peressini rent richting de bal. Peressini probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Granel Martínez probeert naar een medespeler te passen. Polanco is nu in balbezit. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Granel Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chonov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Peressini rent richting de bal. Peressini geeft de bal voor. Riceputi heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Youngsters - ASEIB 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Youngsters 19%, ASEIB 81%.
Gambit Youngsters - ASEIB 9:0